Smartlog v3 » Bestyrelsesvalg 2007 » Hvorfor stemme?
Opret egen blog | Næste blog »

Bestyrelsesvalg 2007

patrick gram

Hvorfor stemme?

26. Nov 2007 08:56, Patrick Gram

Hvorfor stemme?

Valget til bestyrelsen kan måske forekomme lidt ligegyldigt for mange Tap'ere på CBS. Vi har tilmed lige overstået en valgkamp til Folketinget, og luften har emmet af løfter om alt muligt mellem himmel og jord.

Det slipper man for her - næsten!

Bestyrelsen på CBS er jo skolens øverste organ. Her besluttes mangt og meget, og en del af det kan måske for mange af os forekomme lidt fremmede. Og det er en skam, for meget af det der drøftes og besluttes i bestyrelsen har betydning - direkte eller indirekte - for os alle sammen.

Som Tap'er har vi jo kun én plads af 11 medlemmer. Det er jo ikke voldsomt meget. Så den repæsentant vi skal have valgt ind i bestyrelsen får derfor så meget desto mere en opgave med at fortælle de andre bestyrelsesmedlemmer, hvor vi som administrative medarbejdere kan bidrage til CBS' udvikling. Og vi har bestemt meget at bidrage med. CBS' administration er den livsnerve der overhovedet gør det muligt for skolen, at få vores forskning, undervisning og formidling ud i den virkelige verden - og det er faktisk en fornem ambition for os.

Her på min blog vil jeg skrive om hvad jeg gerne vil sætte på dagsorden i bestyrelsen, og har du lyst til at skrive en kommentar eller stille et spørgsmål, besvarer jeg det gerne. Jeg håber at du vil deltage i debatten, og frem for alt håber jeg, at så mange som muligt vil deltage i valget til bestyrelsen.

Tags

Arkiv

Relaterede

Seneste